UŽAS

Tragedija u Zagrebu: ‘Pretrčavao je cestu na crvenom. Imao je 21 godinu. Na njega je autom naletio 20-godišnjak...‘

Na njega je naletio osobni automobil zagrebačkih registarskih oznaka kojim je upravljao 20-godišnjak

Raskrižje Jadranski most, Savska, Selska.
Prometna nesreća u kojoj je automobil prije ponoći naletio na pješaka koji je na mjestu preminuo.

 Ranko Suvar/Cropix

Policija se oglasila o detaljima strašne prometne nesreće koja se dogodila sinoć pola sata prije ponoći na križanju Jadranski most, Savska i Selska cesta, kada je automobil naletio na pješaka koji je poginuo.

image
Ranko Suvar/Cropix
image
Ranko Suvar/Cropix
image
Ranko Suvar/Cropix

Poginuo je 21-godišnji pješak koji je pretrčavao cestu dok je na semaforu bilo upaljeno crveno svjetlo. Automobilom koji ga je udario upravljao je 20-godišnjak, a njemu je tada bilo upaljeno zeleno svjetlo na semaforu.

- Jučer, 24. svibnja oko 23.30 sati, 21-godišnji pješak prelazio je kolnik Selske ceste na obilježenom pješačkom prijelazu dok je na semaforu za pješake bilo upaljeno crveno svjetlo a kretao se u smjeru sjevera. Tom prilikom na njega je naletio osobni automobil zagrebačkih registarskih oznaka kojim je upravljao 20-godišnjak a kretao se Selskom cestom u smjeru zapada dok je za njegov smjer kretanja bilo upaljeno zeleno svjetlo na semaforu. U prometnoj nesreći smrtno je stradao 21-godišnji pješak, a tijelo je prevezeno u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku, priopćeno je iz policije.

Dodaje se da je promet Selskom cestom istočnije od raskrižja s Jadranskim mostom od 23.50 do 3.10 zbog obavljanja očevida bio zatvoren.

Policija poziva eventualne svjedoke s korisnim informacijama da im se jave na broj 192 ili 01/6530-870.

image
Ranko Suvar/Cropix
image
Ranko Suvar/Cropix
image
Ranko Suvar/Cropix
image
Ranko Suvar/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. svibanj 2024 16:54