KOBNA NEPAŽNJA

TRAGEDIJA U BJELOVARU Žena (62) poginula pod kotačima prikolice traktora dok je prevozila drva

Varazdin, 210812.Izmedju medjimurskih mjesta Zavescak i Prekopa doslo je do prevrtanja traktora, te je tom prilikom poginulo 10-godisnje djete. Vise detalja biti ce poznato nakon policijskog ocevida.Foto: Zeljko Hajdinjak / Cropix
 Željko Hajdinjak / CROPIX

ZAGREB - Pod kotačima poluprikolice traktora s kojega je upravo sišla, jutros je u Bjelovaru poginula 62-godišnja žena koju je zbog nepažnje pregazio 34-godišnji vozač, izvijestila je bjelovarsko-bilogorska policija.

Policija je utvrdila kako je 34-godišnjak Ulicom Petra Biškupa Vene vozio neregistrirani traktor s poluprikolicom na kojoj je prevozio drva. Oko 6,15 sati se zaustavio na cesti, nakon čega je s blatobrana traktora sišla 62-godišnja K. K. i stala pored poluprikolice.

Ne provjeravajući gdje je ona, vozač je krenuo traktorom prema naprijed te desnim kotačem poluprikolice prvo srušio, a zatim i pregazio navedenu ženu. Od posljedica teških ozljeda umrla je na mjestu nesreće.

Alkotestiranjem kod vozača nije utvrđena prisutnost alkohola, a policija će protiv njega podnijeti kaznenu prijavu.

PU bjelovarsko-bilogorska u priopćenju navodi kako je to treća u prometu poginula osoba na području te policijske uprave.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 07:33