OBRAČUN NA CESTI

TKO JE KOME ODUZEO PREDNOST? Posvađali se usred noći, jedan vozač brutalno nokautirao drugog!

 Bruno Konjević / CROPIX

ZAGREB - Nesuglasic​e u prometu i tko je kome oduzeo prednost u zagrebačkoj ulici Višnjevac u utorak nešto prije ponoći, kulminirale su valom psovki a potom i fizičkim obračunom dvojice vozača od kojih je jedan na kraju hospitaliziran, a drugi uhićen!

Kako doznajemo, oko 23,10 sati Tomislav G. (25) i Danijel M. (30) svaki u svom automobilu susreli su se u ulici Višnjevac odnosno Tomislav je, navodno, bio zaustavljen dok je Danijel svojim vozilom naišao. Tko je bio neoprezan, nije poznato zbog oprečnih izjava, no ubrzo su pale teške riječi koje su odzvanjale ulicom. Stanari okolnih kuća su alarmirali policiju pa je vrlo brzo naišla policijska ophodnja koja je obuzdala strasti dvojice ljutitih vozača.

Pozvana je i Hitna pomoć jer je u naletu iskaljivanja bijesa Tomislav teško ozlijedio šakom u glavu pet godina starijeg Danijela. Teško ozlijeđeni mladić prevezen je u KB Dubrava gdje je i zadržan zbog fraktura u predjelu lica, točnije u zoni očiju. A u međuvremenu policija je na mjestu auto-incidenta provela očevid i odvela u policijsku postaju 25-godišnjaka koji će, kako stvari stoje, biti kazneno prijavljen za nanošenje teških tjelesnih ozljeda.

Obojici prijete i prekršajne prijave za narušavanje javnog reda i mira.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. srpanj 2024 15:50