UŽAS KOD KNINA

TIJELA PRONAĐENA SLUČAJNO: HGSS-ovci tražili nestalu ženu, pa ugledali jeziv prizor...

 CROPIX

Izgleda da su dva mrtva tijela majke i sina - koja su u petak pronađena pokraj ceste koja spaja Vrliku s Kijevom, otkrivena sasvim slučajno, piše Slobodna Dalmacija.

Naime, kako neslužbeno doznajemo, tijela su pronašli pripadnici Hrvatske gorske službe spašavanja iz Šibenika. No, oni su taj teren pretraživali zbog starije ženske osobe, čiji je nestanak prijavljen nedavno.

Zbog nepristupačnosti terena, u potragu za starijom ženskom osobom uključeni su i pripadnici HGSS-a, koji su potom ugledali jeziv prizor... O svemu su odmah izvijestili policiju.

S leševima se navodno dovodi u vezu i automobil koji je donedavna u blizini stajao napušten.

FOTOGALERIJA

Petar Preočanin, načelnik općine Civljane, o svemu nam je rekao:

Taj automobil, mislim da se radilo o opel corsi s troja vrata, bio je tu mjesecima. Na kraju Civljana s desne strane, taman prije uspona prema Kijevu. Bilo mu je razbijeno jedno staklo i bile su mu skinute ratkape s kotača. Svatko tko je prolazio državnom cestom D-1 od Vrlike prema Kninu i obratno mogao ga je vidjeti. Prije 7 dana, najviše deset, po automobil je došla policija.

Pronađeno vozilo Opel Corsa prevezeno je pred policijsku postaju

Jutros je policija, kako sam saznao, organizirala pretragu terena. Govore da su u šumi na stotinjak metara udaljenosti gdje je stajao automobil pronašli dva mrtva tijela. Ljudi pričaju svašta. Kažu da je riječ o jednoj starijoj ženi i mlađem muškarcu, neki govore majci i sinu. Nagađa se da je riječ o ubojstvu i samoubojstvu, a što je stvarno bilo valjda će se otkriti – kazao je Preočanin za Slobodnu Dalmaciju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. listopad 2024 11:12