DRAMA NA CESTI

TEŠKA NESREĆA U POREČU Pijan u Golfu sletio s ceste, četvero ozlijeđenih!

Rijeka, 280313.U fizickom obracunu koji se dogodio oko 15:30 sati u ulici Andree Benussija kod kucnog broja 2 smrtno je stradao 29-godisnjak. Policija intenzivno traga za muskarcem koji mu je zadao smrtonosni ubod nozem. Na fotografiji: policija na mjestu dogadjaja.Foto: Tea Cimas / CROPIX
 Tea Cimaš / CROPIX

U prometnoj nesreći, koja se dogodila u srijedu oko 20,30 sati na kolniku kod igrališta u turističkom naselju u Poreču teško su ozlijeđene četiri osobe.

Nesreću je izazvao 25-godišnjak s područja Tar-Vabrige koji je upravljao Volkswagen Golfom pulskih registracijskih oznaka pod utjecajem alkohola od 0,9 promila. Ulaskom u oštri i nepregledni zavoj, mladić je zbog neprilagođene brzine izgubio nadzor nad automobilom te je Golf sletio van kolnika na travnatu površinu, gdje se nastavio nekontrolirano kretati i rotirati, a potom je udario u stablo.

U nesreći je teško ozlijeđen vozač i troje suputnika iz Golfa, 22-godišnjak i 24-godišnjak s područja Poreča te 18-godišnjak s područja Tar-Vabrige. Radi sumnje da je počinio kazneno djelo izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu, protiv 25-godišnjaka će se podnijeti kaznena prijava, javlja PU istarska.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. srpanj 2024 23:06