ZARŽAN U PRITVORU

'SVE ĆU VAS POKLATI!' Pomahnitali muškarac nasrnuo na vlastitog oca, udario ga šakom u glavu, a zatim zaklao obiteljskog psa kuhinjskim nožem!

Ilustracija
 Srđan Vrančić / Hanza Media

Bizaran slučaj obiteljskog nasilja koji je za posljedicu imao smrt jednog psa dogodio se na Badnjak u mjestu Cvetlin na području Varaždinske županije. Općinsko državno odvjetništvo u Varaždinu izvjestilo je naime da je provelo prvo ispitivanje nad uhićenim muškarcem (40) za kojeg se sumnja da je prijetio svom ocu i ozlijedio ga te nožem zaklao obiteljskog psa.

Spomenuti je u nedjelju, 24. prosinca, na Badnjak, u obiteljskoj kući u Cvetlinu u alkoholiziranom stanju nasrnuo na svog oca i udario ga šakom u glavu nanijevši mu tjelesne ozljede. Zatim je uzeo kuhinjski nož i zaprijetio da će sve 'poklati' nakon čega je njegov otac u strahu pobjegao iz kuće. Pomahnitali muškarac zatim je izašao na dvorište gdje je kuhinjskim nožem ubo u vrat psa pasmine njemački ovčar i usmrtio ga. Sutkinja istrage Županijskog suda u Varaždinu prihvatila je prijedlog državnog odvjetnika i odredila osumnjičeniku istražni zatvor zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke te opasnosti od ponavljanja kaznenih djela.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. srpanj 2024 06:17