DIVLJAK IZ ŠIBENIKA

SUKOB ZBOG PARKINGA Muškarac (30) stariju ženu pljunuo u lice pa nogom udario u glavu: 'Plava si, glupa si!'

 Zoran Kusalo / CROPIX

Ispred pekare "Zlatni klas" u šibenskoj gradskoj četvrti Baldekin u utorak oko 20.30 sati 30-godišnji Šibenčanin ozlijedio je nešto stariju sugrađanku, a incidentu su, kažu u policiji, kumovale nesuglasice oko parkiranja na tom iznimno frekventnom križanju. Prema policijskoj verziji događaja, Šibenčanka je verbalno napala mladića jer je zaustavio vozilo na desnoj prometnoj traci i tako onemogućio nesmetan prolaz njezinog vozila. Potom je izišla iz svog vozila i oštetila njegovo, nakon čega ju je mladić udario, piše Slobodna Dalmacija.

Ozlijeđena Šibenčanka, međutim, za Šibenik.in je neposredno nakon nemilog događaja koji je rezultirao "šljivom" na oku ispričala drugačiju priču koja se znatno razlikuje od policijske. Mladić je, kazala je, zaustavio vozilo, upalio sva četiri žmigavca, i mrtvo-hladno nastavio razgovarati mobitelom uz žustru gestikulaciju rukama. Kada mu se obratila i sugerirala da pomakne auto jer ne može proći, uzvratio joj je uvrijedom.

Navodno joj je kazao: Plava si, glupa si! Žena je, po pisanju portala, spomenula da tako nešto doma kaže materi i ćaći, na što ju je mladić pljunuo kroz otvoreni prozor vozila. Šibenčanka je, navodno, izgubila kontrolu i izišla iz vozila, a kako mladić nije u tom trenutku bio spreman na fizičko suočavanje, ušao je u svoje auto. Žena se zbog toga obrušila na žmigavce vozila i počela iz lomiti. Tek tada je mladić izišao iz vozila i nogom je udario u oko.

Policija ne navodi takve detalje, ali napominje da su obe strane prošle jednako. I protiv mladića, i protiv žene podignuta je prekršajna prijava zbog narušavanja javnog reda i mira.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. lipanj 2024 23:13