BRZA SMRT NA CESTI

STRAVIČNA NESREĆA Auto sletio s ceste, 15 metara letiozrakom: svo troje poginuli

Trostruka tragedija dogodila se u petak oko 11,30 sati na 16. kilometru autoceste A1 u smjeru zapada kada je Renault Megan šibenskih oznaka sletio s ceste u provaliju. Dvoje supružnika i njihov rođak izgubili su život pod još uvijek nerazjašnjenim okolnostima, a o njihovom kompletno smrskanom vozilu, policiju je na noge alarmirao netko od vozača koji je prolazio tom dionicom.

Jutros u 7 sati supružnici Jovan ('51. godište) i Ika Simić ('50. godište) krenuli su za Beograd, gdje su trebali nazočiti na misi zadušnici za njihova sina koji je prije 14 mjeseci preminuo od leukemije. U autu je bio i njihov rođak Marko Simić (1978. godište).

Fotogalerija nesreće

-Pozvani smo na intervenciju od strane Centra 112, ali dolaskom na mjesto događaja tri osobe su već bile mrtve. Ženska osoba je ispala iz auta, dok smo muškarce u srednjim godinama vadili van rezanjem smrskanog lima. Na kraju smo vozilo izvukli iz kanala i raščistili kolnik - ispričao nam je kratko zapovjednik JVP Karlovac Miroslav Rade čija je postrojba zadužena za, između ostaloga i, taj dio autoceste.

Je li možda vozaču pozlilo ili mu je, pak, netko oduzeo prednost, no nije isključena ni opcija nepridržavanja brzine stanju na kolniku. Što je točno 'kumovalo', doznat će se po dovršetku istrage koja je u tijeku. Prema dosad utvrđenom, Renault megane je sletio s ceste i probio zaštitnu ogradu, pa je 15 metara letio zrakom i otkotrljao se u kanal gdje se zabio u betonski stup

Tuga u selu Orlić u Općini Biskupija kod Knina

Tragedija troje mještana o kojoj je nakon identifikacije policija javila rodbini, bolno je odjeknula u selu Orlić u Biskupiji kod Knina.

Naime, svo troje poginulih su iz mjesta Orlić: supružnici Jovan i Ika Simić, te njihov rođak Marko Simić. Jovan Simić bio je zamjenik općinskog načelnika Općine Biskupija.

U zaseoku Simići gdje su poginuli živjeli u ovim trenucima prostiže bliža i daljnja rodbina poginulih kao i ostali mještani,te predstavnici Općine Biskupija koji su se uz izraze sućuti stavili na raspolaganje ostatku obitelji u ovim za njih najtežim trenucima u životu. Ispred kuće poginulih supružnika stoji pas Bobi i gleda na cestu. Čeka vlasnike koji se više nikada neće vratiti.

Napisao: Željko Huljev

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. srpanj 2024 11:32