RECEPT IZ 'PRINCESSA'

Split: Dvojicu Nijemaca odveli na bankomat kako bi naplatili ceh iz noćnog kluba

Split, 200810.Nocni klub Kleopatra u Koteksovom kompleksu na Gripama ciji su djelatnici iznudjivali novac od dvojice Nijemaca.Foto: Nikola Vilic / CROPIX
 Nikola Vilić / CROPIX

SPLIT - Dvojica mladih Nijemaca sa svog odmora u Splitu ponijet će tek loše uspomene na noćni provod u kojem su tražeći zabavu dobili batine. Naime, 25-godišnji Felix B. i njegov prijatelj Mathias S. U petak oko 3 sata ujutro stigli su u noćni klub Kleopatra na Gripama. Popili su nekoliko pića i utvrdili da nemaju dovoljno novca za platiti račun.

Na to su odmah reagirala dvojica zaposlenika kluba 19-godišnji Ante F. i dvije godine stariji Tomislav Z. Njemce su izbacili iz Kleopatre, prijetili im i počeli ih udarati. Potom su ih natjerali da po gradu traže bankomat sa kojeg će podignuti novac za plaćanje računa.

Oko četiri sata kada su došli do Marmontove ulice, građani su uočili kako dvojac napada i prijeti mladim turistima. Odmah su neugodan prizor prijavili policiji koja je ubrzo pronašla i uhitila dvojicu zaposlenika kluba. Slijedi im kaznena prijava zbog protupravne naplate. Policija nastavlja kriminalističko istraživanje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. svibanj 2024 02:24