NAPAD KOD SISKA

SKORO GA PRETUKLI DO SMRTI Trojica napadača prebili muškarca pa ga ostavili u šumi. Liječnici su mu spasili život

Ilustracija
 Darko Tomaš / CROPIX

SISAK - Prava drama događala se u nedjelju 7. rujna tijekom poslijepodneva u šumi nedaleko od Majura.

Kako je utvrđeno provedenim kriminalističkim istraživanjem nad trojicom muškaraca s područja Majura, starih 20, 24 i 50 godina, utvrđeno je da su oni na štetu 46-godišnjaka sa sunjskog područja počinili kaznena djela nanošenja osobito teških tjelesnih ozljeda i nepružanje pomoći.

Policija je otkrila da su trojica osumnjičenih najprije verbalno, a potom i fizički napali 46-godišnjaka, s kojim od ranije u razmiricama oko sječe šume.

Udarajući ga rukama i nogama po cijelom tijelu nanijeli su mu teške po život opasne tjelesne ozljede te ga ostavili u šumi, a da o tome nisu nikoga obavijestili niti pozvali hitnu pomoć, iako je bilo vidljivo da oštećeni ima izrazito teške ozljede. On je ipak uspio mobitelom pozvati pomoć i policija ga je u šumi zatekla u vrlo teškom stanju, praktički na samrti.

Prevezen je u sisačku Opću bolnicu gdje mu je pružena liječnička pomoć, a liječnici su konstatirali izuzetno teške ozljede glave i unutrašnje krvarenje, te je morao biti podvrgnut hitnoj operaciji.

Trojica napadača su uhićeni i nad njima je provedeno kriminalističko istraživanje, nakon kojeg su predani pritvorskom nadzorniku Sisačko-moslavačke Policijske uprave i dovedeni na nadležno državno odvjetništvo radi ispitivanja.

Istražni sudac svakome do njih dodijelio je mjesec dana istražnog zatvora.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. srpanj 2024 23:48