POLICIJA JOŠ TRAŽI POČINITELJA

'SJEDIO JE ISPRED BOLNICE S UHOM U ČAŠI I PLAKAO' Francuzu ipak nisu uspjeli zašiti organ koji mu je netko odgrizao jer mu je 'krivo pogledao curu'

 Ante Cizmic / Ilustracija / CROPIX

U ponedjeljak rano ujutro, oko 5.30 sati, u samome centru Splita jedan muškarac fizički je napao mlađeg turista jer mu je ovaj "krivo pogledao djevojku". Tijekom obračuna odgrizao mu je više od pola uha, koje su djelatnici obližnjeg noćnog kluba stavili na led do dolaska Hitne pomoći.

Iako su prve informacije bile da mu je uho zašiveno, portal Dalmacija Danas u utorak piše kako mladi Francuz ipak nije bio te sreće.

Naime, iz pouzdanih izvora u KBC-u Split doznaje se kako je rana bila takve naravi da je bilo nemoguće zašiti komad uha koji je mladiću odgrizao zasad nepoznati muškarac.

- Sjedio je ispred bolnice s komadom uha u čaši i plakao - kaže sugovornik Dalmacije Danas.

Splitska policija u utorak je izvijestila kako nema nikakvih novih detalja vezanih uz ovaj napad, a evo što su rekli u ponedjeljak:

- Na Klaićevoj poljani kod Sinjske ulice sukobili su se zasad nepoznati muškarac i 20-godišnji francuski državljanin. Francuz je lakše ozlijeđen, odgrizena mu je lijeva uška.

Nakon bolničkog liječenja, otpušten je na kućnu njegu. Policija provodi kriminalističko istraživanje i traga za napadačem - rekli su iz PU splitsko-dalmatinske te pozvali sve građane da se jave na 192 ili u obližnju policijsku postaju ukoliko imaju ikakvih informacija o događaju ili osobi za kojom se traga.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 07:41