1,71 PROMILA ALKOHOLA

Sisak: Pijan autom podletio pod vlak, čudom ostao živ i prošao bez ozljeda

Bjelovar, 221009.U bjelovarskom prigradskom naselju Male Sredice u cetvrtak u jutro motorni vlak na relaciji Bjelovar - Zagreb naletio je na 15-godisnjaka koji je s biciklom prelazio prugu i s teskim je ozljedama prevezen u bjelovarsku Opcu bolnicu.Foto: Goran Matejak / Bjelovarski list / CROPIX
 Goran Matejak/Bjelovarski list

SISAK - U srijedu 9. studenog oko 19 sati na prijelazu ceste preko željezničke pruge u mjestu Lipovljani dogodila se prometna nesreća u kojoj na sreću nema ozlijeđenih osoba.

Nesreća se dogodila kada se 55-godišnji Lipovljanac, upravljajući osobnim automobilom kutinskih registracija, nije zaustavio na pružnom prijelazu, iako je brklja bila spuštena, a zvučni i svjetlosni signali radili, nego je zaobišao dva zaustavljena automobile i jedan spušeni polubranik, te prednjim dijelom automobila udario u vagon teretnog vlaka koji je prometovao prugom.

Od siline udarca vozilo je odbačeno u odvodni kanal uz prugu, a vozač je prošao bez ozljeda.

Alkotestiranjem 55-godišnjaka je utvrđeno da je bio pod utjecajem alkohola od 1,71 promila, te je zadržan u prostorijama policije do otrježnjenja. Prekršajno je prijavljen zbog više prometnih prekršaja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. rujan 2024 15:32