MAKNUT S DUŽNOSTI

ŠIBENIK: POLICAJAC 'GALEBU' RAZBIO NOS Njegovu suprugu pipao po stražnjici i grudima

Nakon dovršene kriminalističke istrage PU Šibensko-kninska podnijela je kaznenu prijavu nadležnom Općinskom odvjetništvu protiv svoga 32-godišnjeg službenika u svojstvu pozornika na okolnosti da je isti 17. ovog mjeseca nakon predhodne verbalne rasparave potom odgurnuo 33-godišnjaka K.Š. iz Brodarice koji je tom prilikom u padu na tlo zadobio teške ozljede.

Osim podnesene kaznene prijave, policajac je do okončanja disciplinskog postupka privremeno udaljen sa dužnosti.

Iako je policija u svome izvješću za javnost samo šturo i taksativno pobrojila elemente događaja, ipak doznajemo kako se cijeli slučaj odigrao 17. ovog mjeseca u Zatonu u kasnim noćnim satima nešto iza dva sata tijekom trajanja tamošnje fešte na kojoj je suspendirani policajac bio u civilu izvan službe zajedno u društvu svoje supruge

Pri tom neslužbeno, ali iz dobro obaviještenih izvora doznajemo, kako je oštećeni 33-godišnjak iz Brodarice po zanimanju pomorac, tijekom noći u više navrata fiksirao policajčevu suprugu koji to nije primijetio, niti mu se ona požalila sve do trenutka dok nije otišla u WC pri čemu je, tvrdi se, pomorac diksretno potapšao po stražnjicu i i pokušao uhvatiti oko pasa i predjela prsiju, što je supruga tada požalila svome suprugu.

Kada ga je pronašao u mnoštvu na fešti, suočio ga je sa suprugom i pitao razloge takvog nedoličnog ponašanja, pri čemu mu nije spomninjao da je policajac. Ovaj ga je verbalno "otpirio" nakon čega je došlo do kraće prepirke u kojoj ga je policajac nehotično odgurnuo, pri čemu je "galeb" zateturao leđima unazad i potom se u poluokretu srušio, licem i nosom "poljubio pod".

S razbijenim nosom slučaj je potom prijavio policiji koja je protiv svoga kolege odmah potegla istragu. Kako doznajemo,riječ je o policajcu koji je na službi pozornika nešto više od dvije godine staža, prije čega je u Policijskoj upravi radio u mehaničarskoj radionici, te se godinama uz taj rad školovao za policajca.

Ozlijeđeni mornar, također doznajemo u svome dosijeu ne bilježi kaznena djela, niti je neslužbeno doznajemo u trenutku incidenta bio pod utjecajem alkohola kao niti suspendirani policajac.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. rujan 2024 23:14