NAKON ROČIŠTA

Severina: ‘Jako sam zadovoljna... Konačno sam i ja dobila priliku nešto pitati‘

Severina Vučković prisustvovala je danas nastavku suđenja na Općinkom kaznenom sudu u Zagrebu gdje joj se iza zatvorenih vrata sudi zbog dva kaznena djela

Severina Vučković

 Damir Krajač/Cropix

Severina Vučković prisustvovala je danas nastavku suđenja na Općinkom kaznenom sudu u Zagrebu gdje joj se iza zatvorenih vrata sudi zbog dva kaznena djela nametljivog ponašanja prema ravnateljici Osnovne škole Ljiljani Klinger te bivšoj ravnateljici Poliklinike za zaštitu djece i mladeži Grada Zagreba Gordani Buljan Flander.

Iza ročišta dala je izjavu za medije.

- Ne smijem govoriti što je bilo na ročištu, ali ja sam jako zadovoljna jer sam uspjela dobiti riječ i nešto pitati, kazala je na početku.

Ovaj slučaj smatra nebitnim.

- Moram reći da država na ovakvim minornim slučajevima, gdje se utjecalo i na ministra Božinovića, troši novca poreznih obveznika. Na minornim slučajevima. I to je ono što je strašno. A ja mislim da ću dokazati svoju nevinost, rekla je Severina.

Kaže, također, da njena kaznena prijava, iako podignuta u isto vrijeme, još nije u proceduri.

- Moja kaznena prijava koja je podignuta u isto vrijeme još nije ni u proceduri. A ravnateljica je tražila i od Božinovića i Zlate Hrvoj Šipek da se njeno riješi i to je u rekordnom roku zaprimljeno i podignuta je optužnica. Pravo pitanje je zašto moju optužnicu nisu uzeli u razmatranje. Ovdje se ne radi o njenom strahu za život nego da se ne dokaže sve ono što je krivo radila i što se uplitala u sudske postupke u koje nije trebala, zaključila je Severina Vučković.

image

Severina Vučković

Damir Krajač/Cropix
image

Severina Vučković

Damir Krajač/Cropix
image

Severina Vučković odlazi s ročišta na kojem je svjedočila Gordana Buljan Flander

Damir Krajač/Cropix
image

Severina daje izjavu za medije

Damir Krajač/Cropix
image
Damir Krajač/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. svibanj 2024 13:28