POLICIJA IH POHVATALA

RAZBIJAČKI POHOD NA ZAGREBAČKOJ AVENIJI Mladići demolirali sanitarni čvor i automobil

Rijeka, 080513.Nakon saslusanja pred USKOK-ovim istraziteljima, osumnjiceni za korupcijsku aferu na Carini privedeni su na saslusanje istraznom sucu Zupanijskog suda u Rijeci Dusku Tismi. Na fotografiji: jedan od osumnjicenika.Foto: Tea Cimas / CROPIX
 Tea Cimaš / CROPIX

ZAGREB - Tjedan dana trebalo je zagrebačkoj policiji da pohvata četveročlanu bandu koja je u večernjim satima 16. kolovoza u prostoru benzinske crpke na zagrebačkoj Zagrebačkoj aveniji pravila dernek, odnosno razbila toalet i osobni automobil!

Kako doznajemo, pritvorskom nadzorniku uz kaznenu prijavu predani su P.H. (25), V.T. (22) i dvojica 17-godišnjih maloljetnika. Prijavljeni su da su u svom huliganskom pohodu pričinili štetu od 12 tisuća kuna.

Četvorica "junaka" su, naime, oko 22,50 sati ušla u WC u sklopu benzinske postaje.

Šakama i nogama su oštetili ulazna vrata i potrgali lajsnu. Potom su izašli van gdje se 25-godišnjak okomio na parkirani automobil Mazda CX5. Staklenom bocom oštetio je vjetrobransko staklo. Policija je pristigla na mjesto intervencije i uhitila u neposrednoj blizini 22-godišnjeg kršitelja zakona, koji je od ranije već prikupio niz prekršaja iz domene narušavanja javnog reda i mira.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. srpanj 2024 20:34