UŽAS U SV. IVANU ZELINI

Radnik u pogonu tvrtke pronašao tijelo kolege, mislio da je umro prirodnom smrću: A onda je stigao nalaz obdukcije...

Iz policije, koja je o nesreći izviještena tek nakon dva dana, kažu kako je u tijeku utvrđivanje svih okolnosti događaj

Ilustrativna fotografija

 Sabine Katzenberger/Panthermedia/Profimedia/Sabine Katzenberger/panthermedia/profimedia

Muškarac je u subotu ujutro smrtno stradao u pogonu tvrtke na području Sv. Ivana Zeline, u kojoj je radio, kada su ga prikliještila transportna kolica. Naime, kako je priopćila policija, 57-godišnjak je podmazivao transportnu traku u tvrtki, no u jednom trenutku, pod još nerazjašnjenim okolnostima, prikliještila su ga transportna kolica usmrtivši ga na mjestu događaja.

Iz policije, koja je o nesreći izviještena tek u ponedjeljak, kažu kako je u tijeku utvrđivanje svih okolnosti događaja. Naime, kako neslužbeno doznajemo, tijelo smrtno stradaloga radnika, koji inače radi u tvrtki za obradu drveta, u subotu je pronašao njegov kolega, no navodno ništa na tijelu nije upućivalo da je radnik preminuo od neke vanjske traume te su zaključili da je u pitanju prirodna smrt.

Pozvana je hitna pomoć te je tijelo prevezeno na Zavod za sudsku medicinu. Tek nakon obdukcije utvrđeno je kako je radnik preminuo od niza teških unutarnjih ozljeda pa su sa Šalate izvijestili policiju.

"U subotu, 27. svibnja oko 7.30 sati (saznanje 29. svibnja) Sveti Ivan Zelina, Ulica Vladimira Nazora, unutar radnih prostorija trgovačkog društva, tijekom podmazivanja lanca transportne trake su transportna kolica prikliještila 57-godišnjaka koji je preminuo na mjestu događaja uslijed zadobivenih ozljeda. Tijelo je prevezeno u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku. U tijeku je utvrđivanje okolnosti događaja", objavili su iz zagrebačke policije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 12:16