UŠLI MU U TRAG

Pronađen bešćutni vozač koji je sinoć u Novom Zagrebu usmrtio pješakinju i pobjegao

Podsjetimo, nakon što je tada nepoznati osobni automobil naletio na pješakinju koja je podlegla stravičnim ozljedama, vozač je bez zaustavljanja produžio vožnju dalje
 Zeljko Grgic/Cropix/Cropix

Bešćutni vozač koji je sinoć oko 21.30 sati na raskrižju novozagrebačke Oreškovićeve ulice sa Avenijom Većeslava Holjevca usmrtio pješakinju i pobjegao, ipak je u konačnici pronađen i trenutno se nalazi pod ingerencijom policije.

Podsjetimo, nakon što je tada nepoznati osobni automobil naletio na pješakinju koja je podlegla stravičnim ozljedama, vozač je bez zaustavljanja produžio vožnju dalje. Policija je na terenu provodeći očevid prikupila dovoljno podataka i ušla u trag vozilu te nesavjesnom vozaču.

image
Zeljko Grgic/Cropix/Cropix

Po dovršetku kriminalističkog istraživanja vozač će biti prijavljen za prometnu nesreću sa smrtnim ishodom ali i za bijeg s mjesta nesreće, a je li u vrijeme naleta na nesretnu ženu bio pod utjecajem nekog opojnog sredstva, biti će poznato nakon analize krvi i urina koji su mu izuzeti u bolnici nakon što mu je policija ušla u trag te ga privela.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 22:17