ODAO GA INTERNET

Priveden Tuđman koji je bio makro Zagrepčanki (18)

Tuđman je djevojku upoznao u Zagrebu, a policija tvrdi da je najmanje 30 puta organizirao njezino pružanje seksualnih usluga
 Elvir Tabaković/CROPIX

ZADAR – Zbog podvođenja 18-godišnjakinje koja mu je davala dio zarade, Igor Tuđman (30) iz Zagreba priveden je u srijedu poslijepodne u Istražni centar Županijskog suda u Zadru.

Nakon ispitivanja istražni sudac Vladimir Mikolčević 30-godišnjaka nije zadržao u pritvoru, jer je u međuvremenu ispitana i 18-godišnja Zagrepčanka koja je dala iscrpan iskaz.

- Nakon ispitivanja 18-godišnjakinje utvrdili smo da nema osnove za zadržavanje 30-godišnjaka u pritvoru. Osamnaestogodišnjakinja je sve kazala – kazao je istražni sudac nakon ispitivanja 30-godišnjaka protiv kojeg je podnesena kaznena prijava zbog podvođenja, dok je protiv 18-godišnjakinje podnesen optužni prijedlog zbog odavanja prostituciji.

Tuđman je djevojku koju je upoznao u Zagrebu podvodio od početka ožujka, te je, prema informacijama iz policije, u najmanje 30 navrata organizirao njezino pružanje seksualnih usluga.

Oboje su uhićeni u utorak nakon objave oglasa na jednom internet portalu, kada je 30-godišnjak putem SMS-ova dogovorio pružanje seksualnih usluga za dvije osobe u Zadru.

Oko 15 sati 18-godišnjakinja je uhićena prilikom primanja novca, a samo sat vremena kasnije, na Liburnskoj obali u Zadru uhićen je i 30-godišnjak, kod kojeg su pronađeni mobiteli koje je koristio za dogovor oko organizacije pružanja seksualnih usluga i dio novca koji mu je 18-godišnjakinja prethodno predala.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. rujan 2024 01:16