MONSTRUOZAN ZLOČIN

POLICIJA U KNINU UHITILA PEDOFILA Akademski slikar optužen da je spolno zlostavljao troje djece!

Protiv 67-godišnjaka podnesena je kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu za mladež u Šibeniku

KNIN - Zbog osnovane sumnje da je bludničio s troje djece s područja Knina djelatnici Policijske uprave šibensko-kninske priveli su 67-godišnjeg Đ. B., bosanskohercegovačkog državljanina rodom i s privremenim prebivalištem u mjestu Drenovac Osredački pokraj Knina.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja policija je utvrdila da je osumnjičeni Đ.B., između listopada prošle godine do sredine travnja ove godine na području Knina izvršio bludne radnje i time počinio kazneno djelo spolne zloporabe djeteta mlađeg od petnaest godina.

Iako je policija u cijelom slučaju zbog osjetljivosti problematike u kontekstu oštećenih maloljetnih osoba "zakopčana do grla",ipak smo doznali bitne pojedinosti o osumnjičeniku.

Riječ je naime, o akademskom slikaru rodom iz mjesta Drenovac Osredački koje se nalazi na tzv. tromeđi Like, Dalmacije i Bosne gdje ima obiteljsku kuću u koju se vratio i živi sam nakon završetka vojnoredarstvene akcije Oluja.

U oružanoj pobuni protiv RH nije sudjelovao već je tada živio u Beogradu. Kako selo Drenovac Osredački koje se nalazi pokraj Unske pruge na više mjesta vijugavo presijeca državna granica s BiH osumnjičenik je prijavljen kao državljanin BiH te je nedavno dao u proceduru upis u hrvatsko državljanstvo.

Nije imao stalno zapolenje i preživljavao je zamjenom slikarskog kista sa soboslikarskom četkom s kojom je u Kninu i okolici izvodio farbanje stanova i fasada.

Policiji nije otprije poznat kao osoba sklona pedofiliji i nikada se nije nečim negativnim doveo u policijski bilten. Oženjen je i obitelj mu živi u Srbiji.

Također što se samog slučaja tiče, neslužbeno iz dobro obaviještenih izvora doznajemo kako su sve tri žrtve ženskog spola.

Nakon podnesene kaznene prijave nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu za mladež u Šibeniku, isti je predan u tamošnju pritvorsku jedinicu Policijske uprave.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. rujan 2024 03:37