NASRNUO NA UČENICU

POLICIJA TRAGA ZA PEDOFILOM U NOVOM ZAGREBU Manijak u liftu zlostavljao djevojčicu (10)

Prije desetak dana u liftu je nasrnuo na učenicu koja se vraćala iz škole pa sad cijelo naselje strepi od njegova povratka
Osijek, 1301110.Balaz Franjo (68. god) umirovljenik iz Osijeka jutros oko 9. sati je ostao zaglavljen u modernom dizalu nadhodnika iznad osjeckog zeljeznickog kolodvora.Franju su iz zaglavljenog lifta zajednicki spasili vatrogasci JPVP i serviseri dizala.Po rijecima vatrogasaca ovo nije prvi puta da gradjani ostaju zaglavljeni u ovom modernom dizalu,navodno je moderna tehnologija koja je ugradjena preosjetljiva a cijena cijelog nadhodnika zajedno sa dva dizala iznosila je 15. milijuna kuna.Na fotografiji:Serviseri dizala i Franjo Balaz koji je ostao zarobljen u dizalu.Foto: Vlado Kos / Cropix
 Vlado Kos / Cropix

Novozagrebačko naselje Siget, a posebno stanari jednog nebodera nedaleko od Avenije Dubrovnik od 22. siječnja su na nogama. Strepe od povratka manijaka koji je usred bijela dana nasrnuo na osnovnoškolku.

U potragu se uključila i policija, koja danonoćno pokušava ući u trag razvratnom bludniku koji je besramno obljubio djevojčicu i potom nonšalantno odšetao u nepoznatom smjeru kroz naselje. Intenzivnu potragu za razvratnikom potvrdili su nam i u PU zagrebačkoj, no s obzirom na to da je žrtva dijete, o slučaju ništa drugo nisu htjeli otkrivati.

Doznajemo da je misteriozni bludnik 22. siječnja oko 15.40 sati šetao po naselju oko stambenih zgrada, između automobila i po parkiralištima tražeći žrtvu. Ugledao je djevojčicu u dobi od desetak godina kako se s ruksakom na leđima vraća iz škole. Ulazak u zgradu, a potom i čekanje lifta pokraj nepoznatog muškarca nisu joj bili sumnjivi. Ali, kad su se vrata lifta zatvorila, kojima se djevojčica okrenula licem, bludnik, zakopčan do grla, bočno se okrenuo prema njoj. Što se lift više penjao, to je pedofil postajao agresivniji i napadniji. Počeo ju je grliti, ljubiti, dirati po cijelom tijelu i sve to vrijeme nije prestajao dahtati. Unatoč opiranju, vici i zapomaganju upomoć, prestravljenu je školarku znatno krupniji muškarac, navodno u ranim 30-ima, nadjačao.

- Po zgradama šeću svakakvi ljudi. Čula sam za taj napad na dijete. Naseljem kruži neki njegov opis. Ako je to mladić koji nosi crni ruksak s narančastim prugama, često ga se viđa kako lunja po kvartu. Djeluje rastrojeno, ima buljave oči, podočnjake do poda. Djeluje nenaspavano. Možda je klošar - rekla nam je jedna od stanarki Sigeta, koja se nada da će policija što prije otkriti manijaka od 22. siječnja i zatvoriti ga iza rešetaka.

Prema informacijama kojima raspolažemo, pedofil je viši od 180 centimetara, ima pravilne crte lica, zulufe i izrazito napučene usne, a za nasrtaja 22. siječnja nosio je tamnosivu jaknu, crno-sivu kapu na glavi i svijetlije iznošene traperice.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. lipanj 2024 21:30