SUDAR NA AUTOCESTI

Policija: Član uprave Podravke izazvao nesreću s dvoje mrtvih

Zagreb, 290410.U prometnoj nesreci koja se dogodila na autocesti kod Popovca, u sudaru dva automobila marke Audi i Mitsubishi, smrtno je stradala jedna osoba a jedna tesko ozlijedjena. Na slici: u tijeku je policijski ocevid.Foto: Damir Krajac / CROPIX
 Damir Krajac / CROPIX / KRAJAC DAMIR

KOPRIVNICA - Član uprave Podravke i istaknuti dužnosnik HSS-a Marin Pucar nije čudom preživio prometnu nesreću koja se sinoć dogodila na autocesti Zagreb - Varaždin, kao što smo objavili na temelj prvih izvješća, nego je, prema izvješću PU zagrebačke, on odgovoran za nesreću u kojoj je na kraju poginulo dvoje ljudi.

Naime, prema rezultatima očevida, Pucar se, upravljajući službenim automobilom Audi A6 neoprezno prestrojio i pri tome je udario Mitsubishi Pajero u kojem su bile dvije osobe.

Oba automobila su završila u jarku, ali s drasično različitim posljedicama. Dok je Pucar prošao bez ozljeda, jedan muškarac iz Pajera je na mjestu premino, dok je drugi umro u bolnici.

Potvrdu kako je Pucar upravljao službenim automobilom vraćajući se kući u Zagreb dala je Podravkina glasnogovornica Dijana Jendrašinkin.

- Što kazati, šokirani smo nesrećom u kojoj je sudjelovao član uprave Marin Pucar. Teško je s vrlo malo informacija nešto više reći o događaju, osim iskazati zabrinutost i veliko žaljenje - kazala je Jendrašinkin.

Pokušali smo doći do izjave Marina Pucara, no njegov je mobitel bio isključen.

Vijest o smrti dvojice Bjelovarčana, Nikole Lekšića (27) i Mire Munjasa (31) koja se dogodila u stravičnoj nesreći u četvrtak oko 21.45 sati na autocesti kod Popovca, šokirala je Bjelovar.

Prema očevicima nesreće, 31-godišnji Munjas je ispao iz automobila prilikom slijetanja i na mjestu poginuo, dok je Lekšić preminuo u petak ujutro u Kliničkoj bolnici Dubrava.

Obitelj Lekšić posebno je shrvana ovom tragedijom jer je stradali Nikola iza sebe ostavio jednogodišnje i trogodišnje dijete.

( K.E. - Podravski list, I. Ka. - Bjelovarski list)

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. listopad 2024 07:15