SINDIKALNI POVJERENIK

Policajca iz Bjelovara osumnjičenog za bludne radnje terete i za još gnjusnija nedjela

Sudac istrage odredio je istražni zatvor protiv osumnjičenog 54-godišnjaka zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke

Ilustracija

 Srecko Niketic/cropix/Cropix

Bjelovarsko-bilogorski policajac koji je u istražnom zatvoru zbog sumnje na kazneno djelo bludnih radnji, osumnjičen je i za nasilje u obitelji, priopćilo je Općinsko državno odvjetništvo u ponedjeljak.

Osnovano se sumnja da je osumnjičeni 54-godišnjak 25. rujna 2024., u jednom mjestu na području Bjelovarsko-bilogorske županije počinio bludne radnje na štetu jedne oštećenice, kao i da je od prosinca 2020. godine do kraja travnja 2021. godine počinio kazneno djelo nasilja u obitelji na štetu izvanbračne supruge, priopćilo je ODO Bjelovar.

Napominju i da je sudac istrage Županijskog suda u Bjelovaru prihvatio prijedlog državnog odvjetništva i odredio istražni zatvor protiv osumnjičenog 54-godišnjaka u trajanju od 30 dana zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke.

Naime, bjelovarska policija u petak je priopćila kako se osnovano sumnja da je policajac PU bjelovarsko-bilogorske počinio kazneno djelo bludnih radnje na štetu ženske osobe, a za koje je propisana kazna zatvora do tri godine.

Mediji su prenijeli da je osumnjičeni policajac dugogodišnji sindikalni povjerenik s područja Bjelovarsko-bilogorske županije, a iz Sindikata policije Hrvatske konkretan slučaj nisu željeli komentirati, s obzirom na to da je postupak u tijeku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. rujan 2024 20:00