SUKOB U OGULINU

Policajac nasrnuo na maloljetnika na traktoru, ovaj ga udario metalnim klinom u lice te mu prijetio ubojstvom

Budući policijski službenik nije djelatnik PU karlovačke. S događajem je upoznat njegov nadređeni koji će odlučiti o daljnjim mjerama

Ilustracija

 Boris Kovacev/cropix/Cropix

Policijski službenici Policijske postaje Ogulin proveli su kriminalističko istraživanje postupajući po zaprimljenoj prijavi policijskog službenika da ga je, dok je bio izvan službe, maloljetnik lakše ozlijedio te mu prijetio ubojstvom, piše Dnevnik.hr.

Dogodilo se to nakon što je policajac u subotu popodne u Ogulinu upozorio maloljetnika na prebrzu vožnju traktorom kojom je ugrozio njega i njegove sinove na motociklu.

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je u sukobu policijski službenik fizički nasrnuo na maloljetnika dok je bio na traktoru te ga lakše ozlijedio, nakon čega ga je maloljetnik udario metalnim klinom u lice u namjeri otklanjanja fizičkog napada od sebe i pritom mu prijeteći ubojstvom.

Zbog sumnje da je policijski službenik počinio kazneno djelo Tjelesna ozljeda, a maloljetnik kazneno djelo Prijetnja, uz kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu, danas su predani pritvorskom nadzorniku PU karlovačke.

Budući policijski službenik nije djelatnik Policijske uprave karlovačke, s događajem je upoznat njegov nadležni rukovoditelj koji će odlučiti o daljnjem poduzimanju mjera i radnji iz Zakona o policiji, piše Dnevnik.hr.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. rujan 2024 07:47