IMALA JE I PRATNJU

POHARALA MILANO Zagrepčanku Elenu ulovili u krađi luksuznihtorbica po najskupljim buticima!

Tijekom vikenda Elena se zaletjela s još uvijek nepoznatim mladićem do talijanske prijestolnice mode...

MILANO - Zagrepčanka Elena D. (21) već duže vrijeme sanja odjeću i obuću s potpisom. Tijekom vikenda "zaletjela" se s još uvijek nepoznatim mladićem do talijanske prijestolnice mode, točnije u tri popularne milanske ulice Montenapoleone, Spiga i Sant'Andrea prepune dizajnerskih trgovina. Cilj je imala jedan - krasti skupocjene markirane predmete od kojih pojedini komadi koštaju i po više desetaka tisuća eura, no previdjela je da svaki njezin korak snimaju nadzorne kamere, i u trgovinama i na ulici.

Među nizom trgovina u subotu popodne proteklog vikenda, Elena je ušetala i u Chanelov butik u Ulici Sant'Andrea. Dok je pokušavala izaći s torbicom "teškom" 3950 eura na kojoj je prethodno u prostoru kabine otrgnula zaštitni kod, zaustavio ju je čuvar trgovine i predao je policajcima. Elenin, pak, partner koji joj je pravio društvo i fingirao njezinog sponzora voljnog kupiti dami torbicu, uspio je pobjeći niz ulicu.

Karabinjeri Elenu još nisu uspjeli ni dopratiti do policijske postaje u lisicama, a policiju je digao na noge i vlasnik drugog butika "Miuccia Prada" u ulici Via della Spiga. Tijekom obrade se uspostavilo da su Elena i njezin misteriozni partner uspjeli kriomice ukrasti torbu čija je akcijska cijena te subote bila "samo" 1600 eura.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. srpanj 2024 22:07