‘CIPELARKA‘ U ZAGORJU

Pogledajte snimku linča: Škodom divljao po parkingu, bijesna rulja ga izvukla iz auta i prebila

Mladić je s teškim ozljedama prevezen u Kliničku bolnicu Sveti Duh, a kriminalističko istraživanje je u tijeku

Tučnjava u Bistri

 Jutarnji List/

U rano nedjeljno rano ujutro na parkiralištu ugostiteljskog objekta u Poljanici Bistranskoj jutros oko 3.20 sati odvijala se prava drama. Naime, 25-godišnjak je ušao u Škodu Octaviju i njome je namjerno pokušao naletjeti na nekoliko osoba, ali u tome nije uspio.

Nakon toga, dogodio se pravi linč jer ga je nekoliko osoba izvuklo iz automobila i premlatilo. S teškim je ozljedama prevezen u Kliničku bolnicu Sveti Duh, a kriminalističko istraživanje je u tijeku.

U međuvremenu procurila je i snimka teškog incidenta gdje se jasno vidi kako bijesna rulja vadi iz automobila pomahnitalog vozača i cipelari ga. 25-godišnjak je potpuno nekontrolirao vozio po parkingu, u pozadini su se čule molbe na stane, ali i psovke, a kada je napokon stao, ljudi su ga počeli šaketati. Prvo dok je sjedio u automobilu, a potom i nakon što su ga na silu izvukli iz njega. Kada je mladić bio na tlu, uslijedila je ‘klasična cipelarka‘.

S teškim je ozljedama prevezen u Kliničku bolnicu Sveti Duh, a kriminalističko istraživanje je u tijeku.

- Ne, ne nije se to dogodilo kod nas - kratko nam je rekla osoba koja se javila na telefon jedinog bara i noćnog kluba na adresi u Ulici Peščenika.

Nazvali smo i drugi lokal u istoj ulici gdje su nam također rekli da se navedeni incident mogao dogoditi, ali su zanijekali da se dogodio kod njih. Isto su nam rekli i u restauraciji u jednoj od susjednih ulica, napomenuvši kako nam u noćnom klubu nisu vjerojatno željeli reći da se navedeni incident dogodio kod njih.

Kako smo pak neslužbeno doznali, upravo je parkiralište tog jedinog noćnog kluba u navedenoj ulici bilo poprište događaja zbog kojeg zagrebačka policija još uvijek provodi kriminalističko istraživanje kako bi ustanovili tko je sve mlatio 25-godišnjaka koji ih je pokušao pregaziti autom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. svibanj 2024 01:38