HOROR NA ZAPADU HRVATSKE

Pijani umirovljenik optužen da je silovao maloljetnicu, majka je sve vidjela i završila na psihijatriji: ‘Nosila sam joj čaj...‘

Mučni slučaj dogodio se sredinom veljače ove godine

ilustracija

 Damjan Tadic/Cropix/Cropix

Umirovljenik (63) optužen je za teško kazneno djelo protiv spolne slobode. Tužiteljstvo ga tereti da je s maloljetnicom, bliskom osobom, izvršio spolni odnošaj bez pristanka u jednom stanu u zapadnoj Hrvatskoj, a pritom je imao najmanje 2 promila alkohola u krvi.

Mučni slučaj dogodio se sredinom veljače ove godine. Djevojka je ležala na krevetu nemoćna da mu se usprotivi i odupre uslijed konzumacije alkohola i opojnih droga te mu je pritom govorila da to ne želi i tjerala ga. Dok je muškarac bio potpuno gol, u sobu je uletjela njegova partnerica, odnosno žrtvina majka.

Navode podnesene prijave potvrdila je i medicinska dokumentacija odnosno nalaz nakon ginekološkog pregleda jer je djevojka imala ozljede spolovila.

- Kći mi je tu večer bila vani i vratila se kući oko pola noći vidno pijana. Bila sam se zabrinula i informirala se što je konzumirala i pila. Kćeri je bilo bolje nakon nekog vremena, a onda je i moj partner došao u stan. I on je bio jako pijan. Nakon 10-ak minuta djetetu sam išla nositi čaj u sobu, a kad sam otvorila vrata užasnula sam se viđenim – ispričala je majka maloljetne žrtve koja je na kraju poslana i na psihijatrijsko liječenje.

Osumnjičeni se od početka brani šutnjom, brani se sa slobode, a idući je na potezu nadležni sud.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. rujan 2024 11:48