PAPRENA KAZNA

Pijani Srbin usred bijela dana ‘pomeo‘ terasu zagrebačkog kafića, napuhao je skoro 3 promila!

Policija je 41-godišnjaka uhitila i odvela na prekršajni sud gdje ga je prekršajni sudac ‘lupio‘ po džepu kaznivši ga sa 3260 eura

ilustracija

 Vojko Basic/Cropix

Državljanin Srbije u subotu u pola bijela dana napravio je totalni dar-mar u novozagrebačkom Lučkom i to sve pod utjecajem 2,97 promila!

Bilo je oko 13 sati kada se 41-godišnji Srbin, nakrcan promilima, odvažio voziti zagrebačkim ulicama. Kretao se Puškarićevom u smjeru zapada te je dolaskom do raskrižja sa Sijačevim šetalištem autom skrenuo u lijevo bez da je pritom prilagodio brzinu kretanja osobinama ceste.

Izgubio je nadzor nad upravljačem i sletio s kolnika gdje je vozilom udario u ogradu a onda i u inventar obližnjeg ugostiteljskog objekta.

Iz PU zagrebačke kažu da su na mjestu događaja proveli očevid i da je nastala, srećom, samo materijalna šteta. No državljanin Srbije se, bez obzira na to, našao u problemu. Jer osim što je utvrđeno da je vozilom upravljao bez položenog vozačkog ispita, policija ga je uhitila i prepratila na prekršajni sud koji ga je ‘lupio‘ po džepu - sudac mu je izrekao 3260 eura novčane kazne.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. lipanj 2024 00:52