KRŠ I LOM U FUNTANI

Pijani Slovenac (19) ukrao električni četverocikl pa skrivio nesreću

Nakon što se otrijeznio, zaradio je kaznenu prijavu za neovlaštenu uporabu četverocikla te prekršajnu zbog vožnje u pijanom stanju

ilustracija

 Boris Kovacev/Cropix

Koji su točno bili planovi 19-godišnjem slovenskom državljaninu kada je pod vidnim utjecajem alkohola pod okriljem noći u ponedjeljak u Funtani ukrao četverocikl pa izazvao sudar, možda se nikada ne dozna.

Ono što je, međutim, istarska policija rezimirala u kaznenoj prijavi je da je mladi Slovenac sa 1,66 promila alkohola u krvi oko 1.50 sati skrivio prometnu nesreću nakon što je ukrao električni četverocikl jedne porečke tvrtke. Nesreću nakon koje je razotkriven i uhićen skrivio je na četverokrakom raskrižju u Ulici Grgeti u Funtani kada je zbog neprilagođene brzine kretanja stanju i uvjetima na kolniku, izgubio nadzor pa se vozilo prevrnulo na bok.

- Protiv muškarca je pokrenut prekršajni postupak zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, dok kaznena prijava za neovlaštenu uporabu tuđe pokretne stvari ide u redovnom postupku - kažu iz istarske policije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. rujan 2024 10:05