ŠOK NA A6

Pijani policajac vozio po autocesti u suprotnom smjeru i zabio se u auto! Policija vijest o nesreći nije ni objavila...

O toj nesreći nisu izvijestili dok u javnost nije procurilo da ju je uzrokovao policijski službenik

Ilustracija, policija na autocesti

 Davor Pongracic/cropix/Cropix

U prometnoj nesreći koja se dogodila u petak, 31. svibnja oko 23 sata na autocesti A6 kod Čavli lakše su ozlijeđene dvije osobe. No ono što je ključno u cijeloj priči jest da je za vozač automobila bio policajac izvan službe, a nesreću je uzrokovao vozivši autocestom u suprotnom smjeru i to pod utjecajem alkohola, potvrdila je Policijska uprava primorsko-goranska.

O toj nesreći nisu izvijestili dok u javnost nije procurilo da ju je uzrokovao policijski službenik, piše Večernji list.

‘Do nesreće je došlo kada je 43-godišnji hrvatski državljanin upravljajući osobnim vozilom riječkih registracijskih oznaka u suprotnom smjeru, udario bočnim dijelom vozila u osobno vozilo zagrebačkih registracijskih oznaka, kojim je upravljao 23-godišnji hrvatski državljanin koji se kretao u smjeru čvora Orehovica. U nesreći su 23-godišnjak i 22-godišnja putnica u vozilu lakše ozlijeđeni‘, izvijestili su iz PU primorsko-goranske.

Iz policije su za Jutarnji potvrdili kako je očevidom prometne nesreće rukovodila zamjenica općinskog državnog odvjetnika te je kriminalističko istraživanje u tijeku.

‘Imajući u vidu da je vozilom riječkih registracijskih oznaka upravljao policijski službenik izvan službe i koji je upravljao svojim privatnim vozilom, ali pod utjecajem alkohola, po dovršetku kriminalističkog istraživanja poduzet će se zakonom propisane radnje te utvrditi sve relevantne činjenice moguće disciplinske odgovornosti‘, napominju iz policije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. lipanj 2024 21:48