BORAVIO U STANU NA DIVLJE

PAO NEPOPRAVLJIVI DANIJEL IZ VODICA Pet puta u dva mjeseca provaljivao u zagrebačke domove zdravlja i krao metadone

Vodičanin je vlasnik preko 30 kaznenih djela uglavnom imovinskih delikata
Rijeka, 080513.Nakon saslusanja pred USKOK-ovim istraziteljima, osumnjiceni za korupcijsku aferu na Carini privedeni su na saslusanje istraznom sucu Zupanijskog suda u Rijeci Dusku Tismi. Na fotografiji: jedan od osumnjicenika.Foto: Tea Cimas / CROPIX
 Tea Cimaš / CROPIX

ZAGREB - Okorjeli recidivist iz Vodica Danijel Š. (35) završio je u rukama zagrebačkih policajaca jer je tijekom dva mjeseca pet puta provalio u zagrebačke Domove zdravlja, no tu njegovom kršenju zakona nije kraj jer je na te lopovske operacije odlazio iz stana u neposrednoj blizini Autobusnog kolodvora u koji se na 'divlje' uselio i u kojem je neovlašteno boravio punih šest mjeseci.

Nepopravljivog Danijela, inače vlasnika preko 30 kaznenih djela uglavnom imovinskih delikata, istražitelji su povezali sa provalama u Domove zdravlja u Grižanskoj ulici i Aleji Lipa, ali i sa tri provale u Dom zdravlja na zagrebačkim Krugama tijekom travnja i svibnja iz kojih je uglavnom pod okriljem noći krao novac i metadone.

Osim zbog provala u kojima se okoristio za 1700 kuna, Vodičanin će kazneno odgovarati i za narušavanje nepovredivosti doma i poslovnog prostora u vlasništvu 40-godišnjeg B.V., a u čiji se stan u Menčetićevoj ulici uselio bez odobrenja vlasnika. Protiv njega policija je po dovršetku kriminalističke obrade podnijela kaznenu prijavu redovnim putem.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. rujan 2024 16:18