MANIJAK IZ NOVIGRADA

Ozlijedio dvije žene, pokušao ubiti muškarca, pa izbušio gume na tuđem autu

Slavonski Brod, 070208.Zrtve obiteljskog nasilja dobivaju Sigurnu kucu u Slavonskom Brodu.Foto: Danijel Soldo / cropix
 Danijel Soldo/CROPIX

NOVIGRAD – Zbog pokušaja ubojstva, prijetnje te oštećenja tuđe imovine istražnom je sucu Županijskog suda u Puli u nedjelju priveden M. M. (28) s područja Novigrada.

On je u divljem pohodu kojeg je započeo u 6 ujutro uspio ozlijediti dvije žene, pokušao ugušiti jednog muškarca, provalio u četiri stana i izbušio gume na jednom vozilu.

M. M. je, pod utjecajem 0,61 promila alkohola, u dvorištu stambene zgrade u Paoliji nedaleko od Novigrada, prvo verbalno, a potom i fizički napao suprugu A. M. (23) te je lakše ozlijedio. Potom je ušao u zgradu i provalio u stan 37-godišnje T. B. Zaprijetio joj je skalpelom da će je ubiti i lakše je ozlijedio.

Nakon toga provalio je i u stan Austrijanca F. M. (35), nasrnuo na njega i započeo ga gušiti s namjerom da ga ubije. U tome ga je spriječio Austrijančev punac V. T. (49).

M. M. je nastavio pohod provalom u stan S. B. (34), kojeg, međutim, nije zatekao doma pa je otišao u dvorište i izbušio gume na njegovoj 'seat ibizi'.

Vratio se u zgradu i provalio u stan 38-godišnje A. Š., ali je tada već stigla i policija, koja ga je uhitila. Za sada je utvrđeno da je motiv ljubomora prema supruzi te netrpeljivost prema osobama s kojima se druži.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. rujan 2024 00:27