UŽAS U BiH

OVO JE LICE ČOVJEKA KOJI JE UBIO MAJKU, BRATA I ŠOGORICU! Policija objavila potjernicu za pomahnitalim ubojicom

MOSTAR - Ante Niče iz mjesta Veliki Kablići kod Livna ubio je petak navečer u obiteljskoj kući troje članova obitelji, pri čemu su majka i šogorica preminule na mjestu događaja, dok je brat umro na putu prema bolnici u Splitu, priopćili su u subotu iz MUP-a Hercegbosanske županije (HBŽ), uz napomenu da je počinitelj u bijegu i da policija traga za njim.

Nakon izlaska iz jednomjesečnog pritvora u mostarskoj kaznionici, gdje je služio kaznu zbog nasilja u obitelji, muškarac kojem policija navodi samo inicijale A.N., dok mediji navode da je u pitanju Ante Niče, počinio je trostruko ubojstvo, rekao je glasnogovornik ministarstva unutarnjih poslova Hercegbosanske županije Ivica Vrdoljak.

Po njegovim riječima, ubojica je najprije ubio majku i šogoricu, a zatim i brata te se dao u bijeg. Još nije uhićen, a mediji tvrde da je trostruko ubojstvo počinio nožem.

Niče je majku usmrtio na katu obiteljske kuće, gdje je s njom živio. Gluhonijemi brat i njegova supruga u to vrijeme bili su u kupovini, a kada su se vratili u prizemlje, u kojem su stanovali, na njih je nasrnuo Ante, piše Klix.ba

Mještani svjedoče da je i ranije premlaćivao majku, a posljednji put je viđen na obližnjoj benzinskoj stanici.

Policija poduzima sve aktivnosti s ciljem pronalaženja i hapšenja ovog muškarca i moli sve koji imaju bilo kakvu informaciju da se jave na brojeve 122 ili 034 203 673, rečeno je za Klix.ba u MUP-u Livanjskog kantona.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 18:24