STRAVIČNO UBOJSTVO

OSUĐEN NA 12 GODINA ZATVORA Bejzbol palicom hladnokrvno zatukao susjeda!

 EPH ILUSTRACIJA

SISAK - Siščanin Alen Štajcer (27) osuđen je u ponedjeljak 10. lipnja, na Županijskom sudu u Sisku na kaznu zatvora u trajanju od 12 godina zbog ubojstva. Osuđen je jer je 10. listopada prošle godine bejzbol palicom naprosto zatukao svojeg susjeda Darka Angelija (42).

Kako je utvrđeno, Štajcer je s bejzbol palicom u ruci prišao je svojem susjedu Angeliju koji je postavljao ogradu između njihovih kuća, te ga s leđa, dok je on sagnut radio, udario bejzbol palicom po tjemenu glave. U glavu mu je zadao još dva udarca, a kada je ovaj pao, zadao mu je palicom sedam udaraca po tijelu, nanijevši mu teške i po život opasne ozljede od kojih je Angeli četiri dana kasnije preminuo u sisačkoj bolnici.

Nije bilo svađe dvojice susjeda prije ubojstva, niti je ubojstvo počinjeno u samobrani, kako se branio otpuženi Štajcer, o čemu govore podaci o udarcima u glavu s leđa, te nastavljanju udaranja i kada je ubijeni već ležao na zemlji u dubokoj nesvjestici. Dvije obitelji susjeda bili su inače u višegogodišnjoj zavadi zbog međe i parkirnog mjesta ispred kuće.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. listopad 2024 20:28