BIZARAN SLUČAJ

Osijek: Mrtav muškarac umotan u deku danima ležao u stanu, žena nikoga nije alarmirala

U trenutku kada su policajci i vatrogasci ušli u stan kraj tijela je sjedila žena
Osijek, 150812.Nakon sto su susjedi prijavili kako se u zgradi siri neugodan miris, policija je usla u stan na 2 katu u ulici Petra Svacica 1 u Osijeku i otkrila mrtvog muskarca starog 58 godina. U stanu je zivio sa suprugom. Navodno je umro prirodnom smrti ali je nepoznato zasto je supruga to danima tajila i pustila da se tjelo raspda u stanu.Foto: Emica Elvedji / CROPIX
 Emica Elveđi / CROPIX

OSIJEK - Muškarac u dobi od 58 godina pronađen je mrtav u stanu u Svačićevoj ulici u Osijeku u srijedu oko 11 sati i to nakon što su susjedi alarmirali policiju zbog nesnosnog i neugodnog smrada koji se širio iz stana. U trenutku kada su policajci i vatrogasci ušli u stan muškarčevo tijelo ležalo je na podu umotano u deku, a pokraj njega je sjedila 52-godišnja žena.

Obdukcijom će se utvrditi je li smrt nastupila prirodno ili nasilno. Vidljivih tragova nasilja na tijelu muškarca nije bilo, a pretpostavlja se da je tako ležao u stanu nekoliko dana, sve dok susjedi nisu alarmirali policiju, pri čemu je sve najviše šokirala činjenica da to puno ranije nije učinila 52-godišnja žena koja je navodno bila u vezi s muškarcem. Susjedi kažu da su oboje imali zdravstvenih problema.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. rujan 2024 20:21