ŠOK U MALOM SELU

Okrutno ubojstvo kod Osijeka: Vojnog umirovljenika udarali, gazili i gnječili do smrti

Iz policije su inače o ovom događaju izvijestili tek u ponedjeljak, okarakteriziravši ga kao "sumnjiva smrt", no na kraju se ispostavilo da je bila riječ o ubojstvu
 Goran Šebelić/CROPIX

DONJI MIHOLJAC, OSIJEK - Vojni umirovljenik Dubravko Novoselac (36) iz sela Golinci nedaleko Donjeg Miholjca ubijen je u noći s petka na subotu u kući svoje prijateljice H. V. (48) u Golincima, a neslužbeno doznajemo da se upravo ona sumnjiči za njegovu smrt.

Osim nje u Istražni centar Županijskog suda u Osijeku u ponedjeljak je trebao biti priveden i muškarac iz Golinaca kojega se sumnjiči za pomaganje nakon počinjenog ubojstva. Neslužbeno doznajemo da je Novoselac podlegao višestrukim i brutalno nanesenim ozljedama glave, prsa i trbuha, koje su rezultat udaranja, gaženja i gniječenja, a navodno su pronađene i ubodne rane na licu.

Iz policije su inače o ovom događaju izvijestili tek u ponedjeljak, okarakteriziravši ga kao “sumnjiva smrt”, no na kraju se ispostavilo da je bila riječ o ubojstvu, koje je šokiralo malo selo nedaleko Donjeg Miholjca. Seoske priče pak govore da su se u toj kući organizirale “zabave u pijanke”, a jedna takva navodno se dogodila i u kobnoj noći.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. listopad 2024 02:31