HOROR U SUSEDGRADU

Novi pokušaj ubojstva u Zagrebu: Žena nakon svađe izbola muškarca nožem pa ga odvezla u bolnicu

Muškarac je teško ozlijeđen, 34-godišnja počiniteljica je uhićena, a slučaj se vodi kao pokušaj teškog ubojstva bliske osobe

Ilustrativna fotografija

 Robert Fajt/Cropix/Cropix

Verbalni sukob u stanu na području zagrebačkog Susedgrada u jučerašnjim popodnevnim satima rezultirao je hororom zbog kojeg je policija uhitila 34-godišnju ženu.

I dok se 38-godišnji muškarac s teškim ozljedama nalazi hospitaliziran u KB Sveti Duh, žena je trenutno na kriminalističkom istraživanju nakon kojeg će uz odgovarajuću kaznenu prijavu biti predana pritvorskom nadzorniku.

Iz PU zagrebačke kažu da se sve odvilo oko 14.30 sati u stanu kada je 34-godišnjakinja oštrim predmetom ozlijedila četiri godine starijeg muškarca, njoj blisku osobu. Vidjevši što je učinila, odmah ga je automobilom prevezla u najbližu bolnicu, u KB Sveti Duh gdje mu je pružena liječnička pomoć.

S obzirom na to da su ozljede kod muškarca nastale kao posljedica kaznenog djela, o svemu je obaviještena policija koja je 34-godišnjakinju odmah uhitila, a slučaj se trenutno vodi kao pokušaj teškog ubojstva bliske osobe.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. svibanj 2024 10:03