OŽENIO MU SIMPATIJU

Noćni okršaj između nasilnika i uvrijeđenog muža u Cavtatu: Batom za meso branio čast supruge

Uvrijeđeni je muž zadobio ozljedu gležnja, a napasnik više ozljeda i modrica po glavi i tijelu
 Cropix

DUBROVNIK - Sudac Prekršajnog suda u Dubrovniku novčano je kaznio 28- godišnjeg i 30- godišnjeg mladića koji su sudionici žestokog i neobičnog noćnog sukoba ispred obiteljske kuće u Cavtatu.

Do sukoba je došlo u četvrtak 16. veljače oko 22 sata ispred kuće u ulici Put od Cavtata kada je 30- godišnjak, s nožem u ruci, verbalno prijetio 32- godišnjoj ženi koja se nalazila u kući. Tada je iz kuće, s batom za meso u ruci, u namjeri obrane "obiteljske časti" izašao njezin 28- godišnji suprug te se sukobio s pijanim napasnikom. Tom su prilikom obojica lakše ozlijeđeni: uvrijeđeni je muž zadobio ozljedu gležnja a napasnik više ozljeda i modrica po glavi i tijelu.

Nakon što je 30- godišnji napasnik odbacio nož u obližnje grmlje vozilom se udaljio iz Cavtata, ali ga je policija oko 0,25 sati u Čilipima uspjela pronaći i uhititi na Jadranskoj magistrali. Potom je doveden u policijske prostorije zbog kriminalističke istrage ali je, nakon izvršenog alkotestiranja izmjereno 2,80 promila alkohola u krvi te je stoga napasnik zadržan do otrežnjenja. Ujutro je, zajedno sa suparnikom, odveden sucu za prekršaje.

Zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo prijetnje na štetu 32- godišnje žene PU dubrovačko- neretvanska je protiv napasnika podigla i kaznenu prijavu.

Neslužbeno smo doznali kako je povod noćnim verbalnim uvredama i prijatnjama nožem ljubomora na sumještanina koji je oženio bivšu simpatiju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. srpanj 2024 08:23