RAZVRATNI STRANAC

Nijemac na romobil montirao kameru i snimao golu djecu, pravi šok je uslijedio kada mu je policija ušla u kamper

Policija je 33-godišnjaku pretresla kamper i pronašla više laptopa, kamera i mobitela sa gnjusnim fotografijama i snimkama

ilustracija

 Ivana Grgic/Cropix

U jednom rovinjskom turističkom kampu prekjučer je bila primorana intervenirati policija jer su se naga djeca našla na udaru razvratnog muškarca. I to 33-godišnjeg njemačkog državljanina koji je uhićen i potom kazneno prijavljen za iskorištavanje djece za pornografiju.

Zaštitari kampa su, sudeći prema svemu, itekako neophodni na tim lokacijama jer su upravo oni uočili protupravno ponašanje nepoželjnog turiste kojeg su zadržali do dolaska policije.

Dotični 33-godišnjak je, naime, u kampu snimao nagu djecu. Kako? Uhvaćen je kod ugostiteljskog objekta u sklopu turističkog kampa u Rovinju sa romobilom na koji je postavio mobitel i na taj način neovlašteno snimao i fotografirao gole mališane koji su se kupali i uživali u sunčanom vremenu.

I nije dugo trebalo da uslijedi dodatni šok. Policija je ishodila sudski nalog za pretres kampera s kojim se u Istru dovezao 33-godišnjak i u kojem su pronašli više prijenosnih računala, kamera, mobitela i druge opreme s raznim fotografijama i snimkama inkriminirajućeg sadržaja.

Tijekom jučerašnjeg popodneva policija ga je uz kaznenu prijavu predala pritvorskom nadzorniku, a nadležno tužiteljstvo će za njega zatražiti određivanje jednomjesečnog istražnog zatvora jer osim što postoji opasnost od ponavljanja djela, riječ je o stranom državljaninu stoga postoji također i rizik od bijega.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. lipanj 2024 14:39