TRAGEDIJA NA ISTI DATUM

NEVJEROJATNA IGRA SUDBINE Stradala u nesreći točno 12 godina nakon što joj je poginuo brat

Dubrovnik, 060714.Jutros oko 6 i 50 sudarila su se dva osobna automobila na ulazu u grad iz smjera Zupe. U prometnoj nesreci dvije osobe su ozlijedjene, prevezene su u dubrovacku Opcu bolnicu. Na fotografiji: policijski ocevid.Foto: Zeljko Tutnjevic / CROPIX
 Zeljko Tutnjevic / CROPIX

Djevojka koja je u subotu oko 13.30 doživjela prometnu nesreću na Babinom kuku kada je na vozilo kojim je upravljala naletio autobus "Libertasa" je izvan životne opasnosti, ali je zadobila teške tjelesne ozljede, piše dubrovniknet.hr.

Danijela M. hospitalizirana je u dubrovačkoj općoj bolnici gdje je podvrgnuta potrebnim operativnim zahvatima. Iako je početna informacija oko njenog zdravstvenog stanja bila vrlo zabrinjavajuća, jučer se od bliskih osoba obitelji saznalo kako je njeno stanje ozbiljno zbog niza prignječenja i lomova koje je zadobila prilikom sudara, no stabilizirano, te da je izvan životne opasnosti.

No, 20. rujan sudbonosno je i tragično vezan uz njenu obitelj. Naime, na isti taj datum umro je njen brat Zoran M. podlegavši ozljedama zadobijenim u prometnoj nesreći koja se dogodila 2002. u Lapadu, dva dana prije. Jučer je bilo 12 godina od njegovog preranog i tragičnog odlaska, koji je zauvijek ostavio rane u životima obiteljima.

Istoga toga, 20. rujna, bio je njen brat Zoran i rođen, piše dubrovniknet.hr.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. srpanj 2024 13:53