ISTRAGA U TIJEKU

Nesreća kod Dubrovnika: Žena se posvađala s vozačem i iskočila iz jurećeg auta? Teško se ozlijedila

 Nikola Vilić / CROPIX

DUBROVNIK- U teškoj prometnoj nesreći koja se u četvrtak 16. veljače oko 21,20 sati dogodila na Jadranskoj magistrali odnosno državnoj cesti D- 8 u Župi Dubrovačkoj teško je ozlijeđena 46-godišnja Dubrovkinja koja se kao suputnica nalazila u teretnom vozilu mazda dubrovačkih regfistracijskih oznaka kojim je upravljao 36- godišnji Splićanin.

Vozilo se kretalo iz smjera Cavtata ka Dubrovniku a suvozačica je iz još nepoznatih razloga, u trenutku dok se vozilo nalazilo na dijelu JTC između predjela Vrelo i Trgovište iznenada otvorila prednja desna vrata jurećeg automobila te iskočila van.

Pri skoku je udarila o stijene na rubu kolnika i zadobila teške ozljede glave zbog kojih je kolima Hitne pomoći žurno prevezena u 11 km udaljenu dubrovačku Opću bolnicu.

Prema izvješču glasnogovornice PU dubrovačko- neretvanske Marije Gjenero izvidi događaja su u tijeku, a pretpostavlja se kako je skoku iz vozila prethodila svađa. Međutim, detalji će se doznati tek nakon što policija uspije obaviti obavijesni razgovor s ozlijeđenom ženom koja se trenutačno nalazi na bolničkom Odjelu intenzivne njege.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. rujan 2024 13:56