NESREĆA KOD JANKOMIRA

Na zagrebačkoj obilaznici vozio s tri promila pa se autom okrenuo na krov: Teško je ozlijeđen

U prometnoj nesreći vozač je teško ozlijeđen, a liječnička pomoć mu je pružena u Kliničkom bolničkom centru Sestre milosrdnice

Prometna nesreća na zagrebačkoj obilaznici

 Čitatelj Jutarnjeg lista

Vozač Audija krapinskih oznaka, koji je u utorak oko 17.15 sati izazvao nesreću na zagrebačkoj obilaznici kod čvora Jankomir i u kojoj je teško ozlijeđen, upravljao je vozilom sa 3,07 g/kg alkohola u krvi.

Kako je priopćila zagrebačka policija, 34-godišnjak koji se kretao autocestom A3 u smjeru jugoistoka nije brzinu kretanja vozila prilagodio gustoći prometa već je u izbjegavanju naleta na vozilo ispred sebe skrenuo u lijevu prometnu traku, a odmah potom desno u smjeru jugoistoka, u desnu prometnu traku.

Ondje je uslijed alkoholiziranosti izgubio nadzor nad vozilom te u nekontroliranom kretanju i zanošenju preko prometne trake za zaustavljanje vozila u nuždi naletio na zapadni rubni kamen i sletio s kolnika.

Potom je naletio na zemljani nasip nakon čega se vozilo prevrnulo na krov.

U prometnoj nesreći vozač je teško ozlijeđen, a liječnička pomoć mu je pružena u Kliničkom bolničkom centru Sestre milosrdnice u Zagrebu.

- Samo sam vidio kako auto leti na krov nakon što se popeo na nasip po kojem je kratko vozio. Ja sam vozio u suprotnom smjeru, stao i pritekao u pomoć vozaču te osigurao da se odvija promet do dolaska policije koja je došla za pet minuta, kao i Hitna pomoć. Vozaču je išla krv iz glave i pružio sam mu prvu pomoć - rekao nam je očevidac Dragutin S.

image

Očevidac Dragutin S.

Dušan Miljuš
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 20:09