NEKOLIKO SE PUTA PREVRNUO

Na Istarskom ipsilonu poginuo vozač Clia zagrebačkih registracijskih oznaka

Prema prvim informacijama sudar se dogodio kada je Renault Clio pretjecao vozilo ispred sebe
Pazin, 010411.U prometnoj nesreci koja se dogodila oko 18.20 sati na Istarskom ipsilonu izmedju izlaza za Pazin i Zmin jedna je osoba poginula, a dvije su teko ozlijedjene. U blizini cvora Zminj sudarili su se renault clio zagrebackih registracijskih oznaka i volvo varazdinskih oznaka. Automobili su nakon sudara bili udaljeni oko 200 metara. Na teren je izasla i dezurna istrazna sutkinja Sena Midzic-Putigna.Foto: Srecko Niketic / CROPIX
 Srećko Niketić / CROPIX

ŽMINJ - U teškoj prometnoj nesreći koja se na Istarskom ipsilonu dogodila oko 18.20 sati poginula je jedna osoba,dok su dvije teško ozlijeđene. U blizini čvora Žminj sudarili su se Renault Clio zagrebačkih registracijskih i Volvo varaždinskih oznaka.

Poginuo je vozač clia, dok je dvoje putnika iz istog auta ozlijeđeno. Vozač Volva, koji je u autu bio sam prošao je bez većih ozljeda. Prema prvim informacijama sudar se dogodio kada je Renault Clio pretjecao vozilo ispred sebe te cijelom bočnom stranom dotaknuo Volvo koji je dolazio iz suprotnog smjera.

Clio je zatim udario u nasip s desne strane ceste te se nekoliko puta prevrnuo. Od 18.20 sati dionica Istarskog ipsilona od Žminja prema Pazinu zatvorena je za sav promet. Očevid, koji još uvijek traje uz policiju i provodi i istražna sutkinja Sena Midžić Putigna.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. srpanj 2024 07:27