OZBILJAN DILER

Muškarac u Podsusedu uhićen s velikom količinom droge: ‘Već dulje vrijeme sumnjamo na dilanje kokaina‘

Policijski službenici svoju su sumnju potvrdili provedenom pretragom stana na području Podsuseda
 Policija

Zbog sumnji da se već dulje vrijeme bavio dilanjem kokaina, policija je u Podusedu uhitila 30-godišnjaka kod kojega su pronašli oko 105 grama te droge, te 237 grama marihuane. Također 30-godišnjaku je policija oduzela i veću svotu novca u kunama i eurima, a za koje sumnjaju da potječu od prodaje droge.

"Sumnja se da je protivno odredbi članka 3. Zakona o suzbijanju zlouporabe droga, na zasad neutvrđen način, a radi daljnje preprodaje nabavljao veće količine marihuane i kokaina, koju je potom skrivao, vagao i prepakirao u stanu na području Podsuseda, kao i da je istu tu drogu skrivao i prevozio u osobnom automobilu, a da bi ju u konačnici i preprodavao.

Policijski službenici svoju su sumnju potvrdili provedenom pretragom stana na području Podsuseda kojim se koristi 30-godišnjak, a u kojem je pronađeno ukupno 52,2 grama kokaina te ukupno 237,8 grama marihuane, kao i dvije digitalne vage s tragovima droge.

Također, policijski službenici su provedenom pretragom pronašli i oduzeli više tisuća kuna te eura za koje se sumnja da su zarađene preprodajom droge. Policijski službenici su proveli i pretragu osobnog automobila osumnjičenog 30-godišnjaka, a u kojem su pronašli još 53, 3 grama kokaina.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja kaznena prijava je podnijeta nadležnom Općinskom kaznenom državnom odvjetništvu, dok je osumnjičeni predan pritvorskom nadzorniku.", izvjestila je zagrebačka policija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. svibanj 2024 21:47