NAPAD U IMOTSKOM

Mladić od 18 godina se sumnjiči za dva ubojstva u pokušaju i za tjelesnu ozljedu

Ozlijeđeni 57-godišnji muškarac je zadobio teške tjelesne ozljede i zadržan je u bolnici

Ilustracija

 Matija Djanješić/Cropix

Policijski službenici su dovršili kriminalističko istraživanje nad 18-godišnjakom koji je sinoć oko 20 sati u Imotskom, u kući i ispred kuće na ulici, nožem napao i ozlijedio dvojicu muškaraca i jednu ženu, izvijestila je Policijska uprava splitsko-dalmatinska.

Ozlijeđeni 57-godišnji muškarac je zadobio teške tjelesne ozljede i zadržan je u bolnici, dok je 54-godišnji muškarac kojem su također utvrđene teške tjelesne ozljede pušten na kućnu njegu kao i 30-godišnjakinja kojoj su utvrđene lakše tjelesne ozljede. Na mjestu događaja obavljen je očevid.

18-godišnjak se sumnjiči da je u obiteljskoj kući nožem napao 54-godišnjaka zadavši mu ubodnu ranu u predjelu između prsišta i ramena, a potom je nožem napao i 30-godišnjakinju kojoj je nanio rezne rane na ramenu i ruci.

Potom je izišao iz kuće i zatekao na ulici 57-godišnjaka koji ga je, kada je čuo viku, pokušao umiriti, no nakon kraćeg vremena 18-godišnjak je nožem nasrnuo i na njega zadavši mu ubodnu ranu u predjelu prsišta.

Večeras je 18-godišnjak završio u pritvoru uz kaznenu prijavu za počinjenje ubojstva u pokušaju na štetu 54-godišnjaka i 57-godišnjaka, te kazneno djelo tjelesne ozljede.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 00:09