TRAGEDIJA U SLAVONIJI

Mladić koji se nedavno vratio iz Njemačke sletio s kvadom u provaliju i preminuo na putu do bolnice

Prijatelji su ga izvukli iz provalije i vozili za bolnicu, no preminuo je prije dolaska. Prvo su rekli da je pao s trešnje

Prometna policija/Ilustracija

 Ranko Suvar/Cropix

Mladić iz Kaptola u dobi od 21 godine preminuo je u nedjelju od posljedica ozljeda zadobivenih nakon što je s kvadom sletio u provaliju u šumi iznad Kaptola.

Iz PU požeško-slavonske izvijestili su kako je ‘‘u nedjelju oko 16 sati 21-godišnjak, prije stjecanja prava na upravljanje upravljao četverociklom, dolaskom do zavoja udesno udario u stablo, a potom vozilom sletio u provaliju. Mladić je odmah prevezen prevezen u Opću županijsku bolnicu Požega na pružanje liječničke pomoći gdje je od posljedica ozljeda preminuo.‘‘ Prema našim informacijama mladić je preminuo već na putu do bolnice, gdje su liječnici mogli samo potvrditi njegovu smrt, a u bolnicu su ga dovezli prijatelji koji su bili s njim u trenutku kada se dogodila ova tragedija i koji su ga izvukli iz provalije.

Navodno je prva informacija koju su dali u bolnici i policiji bila da je mladić pao s trešnje, no vrlo brzo pokazalo se da je ipak riječ o slijetanju s kvadom. S obzirom na sve okolnosti ove nesreće, policija nastavlja kriminalističko istraživanje i utvrđivanje svih okolnosti ovog događaja, a očekuje se i da će DORH izdati nalog za obdukciju tijela preminulog 21-godišnjaka.

Inače, riječ je o mladiću koji je donedavno bio na privremenom radu u Njemačkoj, odakle se vratio s namjerom da ostane živjeti u domovini.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. rujan 2024 05:28