U KARLOVCU NEMAJU MIRA

Mladež HDZ-a opet divljala u kafiću u kojem je prije mjesec dana pretučen 18-godišnjak?

'Dvije osobe su uhićene, te puštene nakon obavijesnog razgovora. Dvije osobe zatražile su liječničku pomoć u Općoj bolnici Karlovac'
 Željko Hajdinjak/Cropix

KARLOVAC - U noćnom klubu Astralis u karlovačkoj gradskoj četvrti Borlin noćas je došlo do masovne tučnjave u kojoj je sudjelovalo devet osoba starosti od 21 do 51 godine. Vjeruje se kako je troje od njih iz Mladeži HDZ-a.

U istom kafiću prije mjesec dana dogodio se incident u kojemu su trojica pripadnika Mladeži HDZ-a pretukla 18-godišnjaka, a neslužbene informacije koje još nisu dobile potvrdu kažu da su i u posljednjem incidentu sudjelovali mladi HDZ-ovci.

Policija je događaj potvrdila nakon našeg novinarskog upita. U redovnom dnevnom priopćenju okarakterizirali su ga kao remećenje javnog reda i mira. Kažu da se događaj istražuje, te će se u konačnici vidjeti hoće li i protiv koga podnositi nove prijave. Svađa dvije suparničke grupe u naguravanje, potom i tučnjavu prerasla je pola sata iza ponoći. Policija ima identitet osam od devet izgrednika.

- Dvije osobe su uhićene, te puštene nakon obavijesnog razgovora. Također dvije osobe zatražile su liječničku pomoć u Općoj bolnici Karlovac, utvrđene su im lakše ozljede. Jedna od te dvije osobe zadržana je na Odjelu psihijatrije - rekao nam je voditelj smjene u OKC-u PU karlovačke.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. listopad 2024 07:18