NESREĆA U NOVSKOJ

Liječnici se bore za život djeteta kojeg je udario kamion, policija je uhitila vozača

Do nesreće je došlo u Ulici kralja Tomislava kada je vozač teretnjaka (40), vozeći unatrag po biciklističkoj stazi, vozilom udario dijete

Ilustrativna fotografija

 Damir Krajac/Cropix

Liječnici u OB Nova Gradiška od jučer u ranim popodnevnim satima bore se za život teško ozlijeđenog djeteta na kojega je u Novskoj naletjelo teretno vozilo.

Naime, do nesreće je došlo u Ulici kralja Tomislava kada je 40-godišnji vozač teretnjaka karlovačkih oznaka, vozeći unatrag po biciklističkoj stazi, udario dijete vozilom.

Djelatnici policije i Hitne pomoći vrlo su brzo pristigli na mjesto događaja, a iz PU sisačko-moslavačke kažu da su djetetu po zaprimanju u bolnicu konstatirane teške ozljede opasne po život.

Što se tiče, pak, samog neopreznog vozača iz policije kažu da nije bio pod utjecajem alkohola te da je odmah uhićen.

Po dovršetku kriminalističkog istraživanja biti će kazneno prijavljen za izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu s teškim posljedicama te predan pritvorskom nadzorniku.

Tijekom današnjeg dana biti će ispitan u prostorijama tužiteljstva koje će potom odlučiti hoće li za 40-godišnjeg vozača zatražiti određivanje jednomjesečnog istražnog zatvora ili će isti biti pušten uz mjere opreza.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 21:06