FOTO, VIDEO: UBOJSTVO NA VELOM VRHU

KRVAVI OBRAČUN ZAPANJIO PULU Sin diler na ulici zaklao vlastitogoca, 83-godišnjeg narko-djedicu

Ubojica je svojedobno pokušao ubiti vođu pulske narkomafije, a i on i otac su otprije poznati policiji
 Regionalexpress.hr

PULA - Istru je u utorak zapanjio strašan zločin koji se u ranim poslijepodnevnim satima dogodio na Velom Vrhu u Puli. Kako neslužbeno doznaje portal Regional Express , oko 14:40 sati u Bunarskoj ulici sin je navodno nožem ubio oca.

Isti portal izvještava da su ubojica i pokojnik od ranije poznati policiji, a u više navrata su bili akteri u rubrikama crne kronike.

Foto: Regional Express

Ubojica je pokušao pobjeći, no policija ga je vrlo brzo uhitila i odvela na ispitivanje.

Neslužbeno se doznaje da je ubijen Ilija Miljak (83), poznat kao diler droge, a navodno ga je ubio njegov sin iz prvog braka Ante Zirdum (56), o kojemu su mediji također pisali da je povezan s kriminalnim narkomiljeom. Svojedobno je odslužio i zatvorsku kaznu za pokušaj ubojstva poznatog pulskog narkodilera Milana Štifanića.

Foto: Regional Express

Na prilazima mjestu događaja nalaze se pripadnici policije, a istražitelji se nalaze na poprištu ovog krvavog događaja.

Po riječima glasnogovornice istarske policije Suzane Sokač, policija je u 13,50 sati primila dojavu od građana da je na cesti u Bunarskoj ulici ozlijeđen muškarac starije dobi. Onamo je upućeno vozilo Hitne medicinske pomoći i djelatnici policije, a napadnuti je muškarac sat poslije umro u pulskoj Općoj bolnici.

"Očevid kojim će se utvrditi uzrok sukoba traje, a uz djelatnike policije, obavljaju ga predstavnici Županijskoga državnog odvjetništva iz Pule", istaknula je glasnogovornica policije Suzana Sokač.

Video: Regional Express

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. listopad 2024 13:22