NOĆNA DRAMA

Krš i lom na Goričanu: Bugarski vozač doslovce raznio kućice na granici, stradala tri policajca

Dva hrvatska policajca prevezli su u Županijsku bolnicu Čakovec, gdje je utvrđeno da su lakše ozlijeđeni. Stradao je i mađarski kolega

nesreća na graničnom prijelazu Goričan II - Letenyea

 PU međimurska

Dva hrvatska policajca i jedan mađarski ozlijeđeni su u noći na srijedu, u jedan sat poslije ponoći, na zajedničkom stalnom graničnom prijelazu za međunarodni promet putnika u cestovnom prometu Goričan II - Letenyea, a koji se nalazi na mađarskom teritoriju.

image
PU međimurska

Naime, oko jedan sat poslije ponoći na dijelu autoceste Budimpešta - Zagreb kod Letenya, došlo je do prometne nesreće u kojoj je vozač kombija bugarskih nacionalnih oznaka vozilom udario u kontrolne kućice u kojima se provodi granična kontrola mađarske i hrvatske policije. Također, bugarski vozač udario je vozilom i u osobni automobil mađarskih nacionalnih oznaka nad kojim se u kritičnom trenutku obavljala granična kontrola.

image
PU međimurska

- U prometnoj nesreći ozlijeđeno je više osoba, između ostalih i dva policijska službenika hrvatske te jedan mađarske policije. Policijski službenici hrvatske policije prevezeni su u Županijsku bolnicu Čakovec gdje je utvrđeno da su lakše ozlijeđeni. Cjelokupno postupanje preuzela je mađarska policija - kažu iz PU međimurske.

image
PU međimurska
image
PU međimurska
image
PU međimurska
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 19:19