PRETUČENI MLADIĆ

'KOLIKO SE OVAKVIH DOGAĐAJA MORA DESITI DA BI DRUŠTVO PODUZELO NEŠTO?' Dirljive poruke drniškog župnika fra Marija Radmana

 SIPA

- Dragi moji prijatelji, u ponedjeljak poslijepodne posjetio sam našeg Luku Mihaljevića koji se oporavlja od brutalnog napada. Dočekali su me njegovi roditelji i zajedno smo se pomolili za njegovo ozdravljenje. Obećao sam Luki, iako je u komi i nije me čuo, da ću objaviti na svom profilu da pozdravlja sve svoje prijatelje i građane Drniša – objavio je na svojoj facebook stranici fra Mario Radman, župnik drniške crkve Gospe od Ružarija.

Fra Mario Radman zapitao se na svom profilu koliko ćemo šutjeti, koliko ovakvih događaja mora se desiti da bi društvo progledalo i poduzelo nešto za naše mlade.

'Što šutite moji prijatelji, gdje su vaši glasovi, gdje su vaši vapaji, ne vidim, niti čujem da išta poduzimate. Koliko će još roditelja proliti suze za svojim sinovima. Probudimo svoje uspavane glave nemojmo dozvoliti da nečije dijete opet strada. Nemojmo dozvoliti da nas ovakav tragičan događaj samo zgraža, te se čudimo na nište ne poduzimamo. Ne smijemo reći da se ništa ne može napraviti. Može se i mora, to je moralna dužnost cijelog društva da zaštiti našu nedužnu mladost', napisao je na svom facebook profil fra Mario Radman.

'Luka, drago mi je da sam te vidio i uvjerio se da si pravi borac. Vjerom tvojih roditelja i s našim molitvama koje ne prestaju, Bog će izliti svoju milost za što brži oporavak. Luka volimo te, drži se!' – stoji na kraju poruke drniškog župnika.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. lipanj 2024 23:02